Eefje van der Woning 

Kort voorgesteld: wie is Eefje? 

Mr. Eefje van der Woning heeft rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam met als afstudeerrichting strafrecht. Sinds 2002 is zij werkzaam geweest als advocaat in de regio Venlo. In de loop van de jaren heeft zij zich gespecialiseerd in het familierecht en arbeidsrecht. Eefje van der Woning heeft de juridische specialisatieopleiding Personen- en familierecht gevolgd en is aangesloten bij de vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (www.vfas.nl). Deze specialisatievereniging geldt in Nederland als een autoriteit waarbij advocaten zijn

aangesloten die actief zijn op het gebied van echtscheidingen en scheidingsmediation. Na het afronden van de specialisatieopleiding Scheidingsmediaton is zij family-mediator en heeft zij zich aangesloten bij de Mediators-federatie Nederland. Daarnaast heeft zij de specialisatieopleiding Leergang Arbeidsrecht van Tilburg Maastricht University gevolgd en het examen succes afgerond.

 

Sinds 2010 heeft zij haar eigen kantoor aan de rand van het winkelcentrum in Panningen. Duidelijkheid, klantgerichtheid en betrokkenheid zijn kenmerken die haar dienstverlening als advocaat en mediator typeren. Deskundigheid staat vanzelfsprekend voorop!

Voldoening haalt zij uit samenwerking met cliënten die leidt tot voor beide ex-partners een aanvaardbare oplossing en waarbij de belangen van hun kinderen voorop staan. Ex-partners als ouders laten denken en de ouderrol benadrukken. Of samenwerking met cliënten die leidt tot een gewenst resultaat in een noodzakelijke procedure bij de rechtbank. Met elkaar meedenken en achterhalen wat cliënten daadwerkelijk beweegt en wat zij willen bereiken met inschakeling van Eefje. Belangrijk vindt zij om betrokken en empathisch te zijn, maar wel professioneel te adviseren.

In haar vrije tijd geniet zij van het buitenleven, wandelen met haar twee honden. Yoga, het lezen van een mooi boek, lekker eten met een goed glas wijn, doet zij graag. Eefje woont in Kessel samen met haar partner en twee honden.

 

Bekijk hier de video van Eefje van der Woning

voor directe hulp

bel

077 306 1394

iedere dinsdag van

17:00 - 18:00 uur

gratis spreekuur

op afspraak

Contactinformatie

Patersstraat 21
5981 TP Panningen Limburg
Tel. 077 306 1394
info@vdwoning.nl