Arbeidsrecht 

Problemen werknemer / werkgever 

Werk neemt in ons leven vaak een belangrijke plek in. Zowel werkgevers als werknemers hebben allerlei rechten en plichten ten opzichte van elkaar. Als daarbij problemen ontstaan, is goede en tijdige juridische ondersteuning van groot belang.

Eefje van der Woning adviseert zowel werkgevers als werknemers op gebied van arbeidsrechtelijke vraagstukken vanaf het begin van de arbeidsovereenkomst tot het einde daarvan, voert onderhandelingen of als er geen andere weg meer is, procedeert zij bij de Rechtbank voor u. Ik ben werkzaam in de regio Peel en Maas en heb dus binding met deze regio. Mijn werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, doortastend optreden en ik behandel zelf uw zaak.

Bent u werkgever? 

Als werkgever kunt u tegen diverse problemen aanlopen met uw werknemers, zoals bijvoorbeeld ziekte bij werknemers, arbeidsconflict met een werknemer, een werknemer die niet goed functioneert, het ontslaan van een werknemer. Neem in zo’n situatie in een vroeg stadium contact met mij op.

Bent u werknemer? 

Wanneer voor u ontslag dreigt of u kampt met een arbeidsconflict, dan heeft dat vaak grote invloed op uw persoonlijke, sociale en financiële situatie. Neem in zo’n situatie in een vroeg stadium contact met mij op.

voor directe hulp

bel

077 306 1394

iedere dinsdag van

17:00 - 18:00 uur

gratis spreekuur

op afspraak

Contactinformatie

Patersstraat 21
5981 TP Panningen Limburg
Tel. 077 306 1394
info@vdwoning.nl