Eefje van der Woning

Kort voorgesteld: wie is Eefje?

Ik begeleid ex-partners samen door hun scheiding heen naar gezamenlijk ouderschap en goede afspraken voor de toekomst, zowel juridisch als financieel. Mr. Eefje van der Woning heeft rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam met als afstudeerrichting strafrecht. Sinds 2002 is zij werkzaam geweest als advocaat in de regio Venlo. In de loop van de jaren heeft zij zich gespecialiseerd in het familierecht en arbeidsrecht. Eefje van der Woning heeft de juridische specialisatieopleiding Personen- en familierecht gevolgd en is aangesloten bij de vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (www.vfas.nl). Deze specialisatievereniging geldt in Nederland als een autoriteit waarbij advocaten en mediators zijn aangesloten die actief zijn op het gebied van echtscheidingen en scheidingsmediation. Na het afronden van de specialisatieopleiding Scheidingsmediaton is zij family-mediator en heeft zij zich aangesloten bij de Mediators-federatie Nederland. Daarnaast heeft zij de specialisatieopleiding Leergang Arbeidsrecht van Tilburg Maastricht University gevolgd en het examen succes afgerond.

MVB20201022-148

Sinds 2010 heeft zij haar eigen kantoor aan de rand van het winkelcentrum in Panningen. Duidelijkheid, klantgerichtheid en betrokkenheid zijn kenmerken die haar dienstverlening als advocaat en mediator typeren. Deskundigheid staat vanzelfsprekend voorop!

Voldoening haalt zij uit samenwerking met cliënten die leidt tot voor beide ex-partners een aanvaardbare oplossing en waarbij de belangen van hun kinderen voorop staan. Ex-partners als ouders laten denken en de ouderrol benadrukken. Of samenwerking met cliënten die leidt tot een gewenst resultaat in een noodzakelijke procedure bij de rechtbank. Met elkaar meedenken en achterhalen wat cliënten daadwerkelijk beweegt en welke oplossing zij nodig hebben. Belangrijk vindt zij om betrokken en empathisch te zijn, maar wel professioneel te adviseren.

In haar vrije tijd geniet zij van het buitenleven, wandelen met haar twee honden. Wielrennen, yoga, het lezen van een mooi boek, lekker koken en eten, doet zij graag. Eefje woont in Kessel samen met haar partner en twee honden.

Iedere dinsdag van 17:00 tot 18:00

Gratis spreekuur op afspraak