Referenties

Wat zeggen klanten over Van der Woning Advocatuur en Mediation?

"Het was allemaal nieuw voor mij en mijn vriendin om zo met justitie in aanraking te komen. De aanklachten tegen ons waren erg zwaar op papier volgens ons, maar mw. vd Woning was vanaf ons 1ste contact en het daarop volgende proces onze steun en toeverlaat. Kalm, doelgericht, zakelijk en begripvol heeft zij zich telkens opgesteld en naar tevredenheid van ons, door deze onzekere periode bijgestaan en verdedigd."

Y. Tschersich

 

"Integer, prettig in de omgang, actueel."

D. Schilleman

 

"Zeer fijne samenwerking, professioneel en humaan!"

M. Meerts

 

"De dienstverlening heb ik als goed ervaren. Ook vond ik het prettig , om af en toe de mens achter Eefje te zien, door af en toe eens hartelijk te kunnen lachen om dingen. Dat vind ik een veel leukere kant dan de zakelijke kant van Eefje. Al weet ik dat dat er ook bij hoort, het breekt het ijs wel beter. "

M. Kops

 

"De samenwerking met mevr. Van der Woning was erg prettig. Ze gaat zeer gericht te werk en neemt de tijd om dingen duidelijk uit te leggen. Het is erg fijn dat ze iedereen in zijn waarde laat maar ook wel oplet dat ieders rechten ( en plichten ) voor alle partijen duidelijk zijn."

N. Teeuwen

 

"Correct en zakelijk."

F. Amendt

 

"De dienstverlening was prettig en vooral ook duidelijk. Bij vragen en eigen voorstellen werden de juridische mogelijkheden goed beoordeeld. De reacties op mail en telefoontjes gebeurden indien mogelijk dezelfde dag of één dag later."

Y. van Dommelen

 

"Scheiden is nooit een positieve bezigheid. Wij zijn echter in goed overleg uit elkaar gegaan, en proberen eea op een positieve manier af te handelen. Ik heb de mediation van Eefje als ondersteunend en positief ervaren. "

Cliënt, Baarlo

 

"Ik heb de dienstverlening als zeer prettig ervaren. Goede sfeer en weloverwogen beslissingen genomen. Gewoon recht door zee en volledig opkomen voor de klant. Als jezelf heel moeilijk zit door de situatie waarin je verzeild bent geraakt heeft zij het overzicht en geeft hele goede raad."

W. Klompen

 

"De dienstverlening van mevrouw van der Woning heb ik als zeer goed ervaren. Duidelijke uitleg en iemand die mij het gevoel geeft dat mijn zaak de hoogste prioriteit heeft hetgeen zich heeft bewezen tijdens de zitting van rechtbank."

F. Peeters

 

"Deskundig, geruststellend en vriendelijk."

H. Bertrams

 

"Ik ben zeer tevreden. Altijd zeer duidelijk en eerlijk."

L. Langendonk

Iedere dinsdag van 17:00 tot 18:00

Gratis spreekuur op afspraak